Slaapcoaching

Ben je de vroege ochtenden zat? Of zit je met je handen in het haar als het gaat om de dutjes van je kindje overdag? Misschien is je pasgeboren baby moeilijk te troosten en daardoor erg onrustig. 

Gelukkig kan ik je als slaapcoach helpen en zal je zien dat je met kleine aanpassingen al grote vooruitgang kunt boeken. Stel je eens voor dat je de avond weer voor je zelf hebt of dat je een keer lekker doorslaapt 's nachts. Het lijkt nu misschien onwerkelijk, maar het toepassen van de tips bij jouw baby of kind kan al na een paar dagen effect hebben. 

Ik bied verschillende vormen van slaapcoaching voor baby’s vanaf de leeftijd van 4 weken tot aan peuters en kleuters van 4 jaar. Hieronder zie je wat de mogelijkheden zijn en hoe je je kunt aanmelden. Vooraf vul je altijd een uitgebreid intakeformulier in, zodat ik alvast een goed beeld van jullie dag- en nachtindeling krijg en op basis daarvan efficiënt kan coachen.

Mailconsult €55

* Vooraf vul je een intakeformulier in en houd je 3 dagen een slaaplog bij

* Je krijgt per mail tips en adviezen

* Altijd een passende slaaproutine

* Uitleg over de geadviseerde slaaptrainingsmethode (indien van toepassing) 

Telefonisch / video consult - 60 minuten €109

* Vooraf vul je een intakeformulier in

* We bespreken al je vragen en je krijgt direct tips en adviezen

* Na afloop ontvang je een samenvatting per mail

* Inclusief slaaproutine en geadviseerde slaaptrainingsmethode 

Coaching traject 2 weken €399

* Telefonische kennismaking om het intakeformulier door te nemen

* Een op maat gemaakt slaapplan

* Dagelijkse coaching 

* Snel antwoord op je vragen 

 

Vul onderstaand formulier in om een consult of traject bij SlaapFrouke te boeken. Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op. Twijfel je toch nog over welke vorm van slaapcoaching, een consult of traject, het meest geschikt is? Geef dit gerust aan en ik adviseer je hierover.