Altijd fijn om de mening van anderen te lezen, onderstaand tref je de reviews van de ouders die ik al heb mogen helpen. Elk verhaal is anders maar er is wel een gemene deler, de wens van jou als ouder staat centraal!

Reactie plaatsen

Reacties

Nancy
7 maanden geleden

Ons zoontje van 6 maanden is altijd een lastige slaper geweest, overdag sliep hij als een roosje en s'avonds en s'nachts kwam hij meestal elk uur. Na de tips/adviezen van Frouke zagen we al snel verandering. Met als resultaat dat hij binnen 2 weken al 1x de gehele nacht door sliep. Hoe eng het ook leek om zijn speen weg te nemen, we hebben er een heel ander jongetje van gekregen. Super.

Meike
8 maanden geleden

Onze dochter (1 jaar) sliep de eerste maanden heel goed en langzaam aan is erin geslopen dat ze niet zelf in slaap kon vallen en wij om en om bij haar zaten snachts of haar tussen ons in legden. Na elke nacht hooopvol te zeggen; ‘oh maar misschien gaat het vanaf nu wel beter’, hebben we toch hulp gezocht.
Na twee dagen ging het al zó goed. Een verademing!
Ook op vakantie geeft het ons super veel regelmaat en ritme en zien we dat ons kleine slaapkopje het heel goed doet op regelmaat en veel slaap.
We zijn super blij dat we hulp hebben gezocht want we bleven zelf maar aanrommelen met elke keer de hoop dat het die nacht beter zou gaan.
Frouke heeft hele praktische en handige tips gegeven die we gelijk konden toepassen. Ik zou het iedereen aanraden!

Stephanie
9 maanden geleden

Onze zoon sliep vanaf z’n geboorte redelijk goed maar door de verhuizing was het helemaal veranderd. 2 maanden elke nacht 3-4 keer huilend wakker met van alles (op onze manier) geprobeerd te hebben werden wij getipt om Frouke te benaderen. Hadden wij dit maar eerder gedaan. Met het advies van Frouke sliep onze zoon na een paar nachten zo goed als door. Wat een verademing. Nu een aantal weken verder gaat het nog steeds erg goed. Heel erg bedankt voor de hulp en advies Frouke!

Floortje
9 maanden geleden

Met ons middelste zoontje (nu 3,5 jaar) hebben we veel problemen gehad rondom het slapen. Dit heeft zeker 3 jaar geduurd en dit brak ons erg op. Toen ons dochtertje afgelopen juli werd geboren, namen we ons daarom voor om direct hulp in te schakelen als we zouden merken dat ook bij haar het slapen lastig zou gaan. Zij sliep echter een stuk beter, dus die hulp hebben we niet meteen ingeschakeld.

Op een gegeven moment merkten we dat zij ‘s nachts toch steeds vaker wakker werd, en ook overdag kregen we haar lastig in een slaapritme. We hebben daarom de hulp van Frouke ingeschakeld. Frouke heeft heel goed naar ons, en naar onze situatie geluisterd. Het is ons derde kindje, dus we moeten soms ook rekening houden met de andere twee kinderen. Frouke heeft op basis van onze situatie een slaapschema opgesteld met handige slaaptips, passend bij ons gezin. Ze adviseerde onder andere om te stoppen met de speen. Hier waren wij wat huiverig voor. Bij onze andere kinderen merkten we dat de speen in sommige situaties ook juist voor rust en ontspanning kon zorgen. Maar Frouke gaf aan dat het gebruik van de speen echt de oorzaak kon zijn van het vele wakker worden van ons dochtertje. En ze had gelijk! Sinds we met de speen zijn gestopt, en het slaapschema van Frouke volgen, slaapt ze veel beter en wordt ze ‘s nachts niet meer wakker.

Ondanks het slaapschema en de goede uitleg van Frouke, hadden we gedurende de weken dat we hiermee bezig gingen ook dingen waar we tegenaan liepen. Doordat we Frouke ieder moment van de dag om hulp konden vragen, wisten we ook in deze situaties goed te handelen. Zo wilden we bijvoorbeeld een dagje weg, maar hoe konden we dit het beste aanpakken met onze dochter? Of wanneer zij tijdens het tijdsblok dat ze eigenlijk moest slapen, erg lag te huilen, stuurde ik Frouke een appje om te vragen hoe laat ik haar nu wakker moest maken.

Je zit als ouder zo vaak met dilemma’s. Moet ik dit nu wel doen of juist niet? Is dit huilen of meer jammeren? Moet ik haar eerder wakker maken of nog even laten liggen? Dat korte lijntje en het feit dat ze zo op de hoogte is van onze gezinssituatie en altijd bereikbaar is voor vragen, heeft ook ons als ouder enorm geholpen. Frouke kan erg goed luisteren, zich inleven, en geeft vervolgens passend advies waarbij wij ons als ouder ook goed voelden.

Onze dochter slaapt nu sinds de hulp van Frouke door, en ook overdag slaapt ze op de momenten dat zij moet slapen. Zonder de hulp van Frouke was dit nooit gelukt, en hadden wij ons niet zo zeker gevoeld van wat wij deden!

Linda Mansveld
een jaar geleden

Bedankt lieve SlaapFrouke!
Ons zoontje sliep 's nachts fantastisch, maar zijn middagdutje was standaard tekort. Het lukte niet om zijn slaapje te verlengen. Na wat tips en 3 dagen doorzetten, lukt het hem nu om zijn middagdutje te koppelen. Hij blij, wij blij!

Skai
een jaar geleden

Many thanks to Frouke! Her advise of shorten afternoon sleep, limit TV time before bedtime and many more - made our little one of 2 years to finally have a decent night sleep! & us parents too :)
We’re so glad our neighbours recommended Frouke to us once we complained of sleepless nights…. therefore we want to put recommendations further here: if you’re struggling with your kids sleep routine/ do not wait any longer; it’s helps to your kid & to you!!

Thank You Frouke once again
It’s been a pleasure!

Kind regards
Skai & Arco ok behalf of Smilte

Renske
een jaar geleden

Wij zijn bij Frouke terecht gekomen met ons zoontje van 9 maanden; een hele moeilijke slaper. Vóór Frouke hebben we echt alles al geprobeerd, waaronder osteopathie en ergotherapie. Het internet had ik inmiddels ongeveer uit over dit onderwerp en we waren vrij moedeloos. Ons zoontje sliep, na al deze hulp, 2x 20 min in zijn eigen bed & was 's nachts minimaal elk uur wakker. Ook had hij nachten dat hij iedere paar minuten wakker was en alleen aan de borst sliep. Vaak kwam hij bij ons in bed te liggen omdat we hem anders niet rustig kregen. Ook had hij nog zeker 3 voedingen per nacht.

Al de 1e nacht van de coaching ging het vrij goed! We kregen hem steeds weer in slaap in zijn eigen bed en hebben maar één voeding gegeven. Frouke vroeg ons, als we het aandurfde, helemaal geen voedingen meer aan te bieden snachts. Hoewel ik dit best wel spannend vond ging dit eigenlijk meteen goed! Inmiddels slaapt ons zoontje van 18.30 tot 6.30 door. Soms wordt hij tegen 5 uur wakker maar meestal valt hij dan vrij snel weer in slaap. Dit is echt een hele grote verbetering en voor ons een enorme verademing!

Toen ik het na een paar dagen echt wel heel zwaar vond omdat de dutjes niet lukten, nam Frouke dit meteen serieus en gingen we even over op een andere methode. Hierna konden we weer met frisse moed beginnen.

Kortom Frouke coacht heel fijn! Praktische tips, slaap+eetschema met uitgebreide uitleg & ze is flexibel wanneer het niet meteen lukt. Het heeft voor onze extreem lastige slaper echt enorm geholpen. Ook al willen de dutjes nog niet helemaal, voor ons is dit al echt een wereld van verschil! Zeker een aanrader!

Ouders dochter 1,5 jaar
een jaar geleden

Soms heb je net even dat zetje nodig. Onze dochter slaapt goed. Maar een paar weken geleden wilde ze in de avond maar niet meer gaan slapen, heel hard huilen en echt in paniek. Wij gingen dan naar haar toe om te troosten en haar terug te leggen. Helaas werd dit elk avond langer en langer en bleef ze onze aandacht vragen.

Met de hulp van Frouke is dit veranderd! Na drie avonden ging ze zonder te huilen zelfstandig slapen.
Elke avond leg ik haar nu weer met plezier op bed.

Quincy
2 jaar geleden

Onze dochter van nu 4 maanden sliep eigenlijk al erg goed alleen de dutjes over de dag waren niet goed verdeeld waardoor zij in de ochtend te lang sliep en daardoor in de middag niet moe genoeg was voor een 3e dutje. Frouke om hulp gevraagd en kreeg direct een slaapschema wat voor ons en onze dochter super fijn werkt. Ze reageert er super fijn op en slaapt de gehele dag en nacht goed. Frouke weet waar zij het over heeft en geeft goede tips, ook wat betreft het afbouwen van inbakeren. Tussendoor mag ik altijd even een berichtje sturen als ik een vraag heb of gewoon even mijn verhaal kwijt wil, geeft mij zelfvertrouwen! Heel erg bedankt Frouke, ik kan je iedereen aanbevelen!

Ouders zoontje van ruim 2 jaar
2 jaar geleden

Ons zoontje sliep al bijna een jaar slecht in en werd 's nachts geregeld wakker. We probeerden van alles maar het brak ons op een gegeven moment echt op de korte avonden en nachten. Via via kwamen we bij Frouke terecht en we zijn na een fijn gesprek gestart met de 'gecontroleerde huilmethode'. Misschien uitzonderlijk maar wij hadden na 1 avond en nacht hard doorzetten al effect. Ons zoontje wil nu zelf naar bed, slaapt goed, slaapt door en slaapt uit. Een grote reset voor ons gezin. Aanrader. Heel blij!